Hälsosam Hundmat

Din hund står närmare naturen än du kanske tror!

Kära hundälskare,

Trots att det finns så många olika hundraser, med vitt skilda egenskaper, så har de alla en sak gemensamt med sina förfäder: ämnesomsättningen. Den har inte ändrats sedan urtiden.

I vilt tillstånd äter alla hunddjur, stora som små, valpar och äldre djur, precis så mycket som de behöver av en och samma sorts föda. På detta faktum har vi, utifrån principen ”hundarna först”, baserat vår Farm Food-filosofi: en sorts foder lämpar sig för alla sorters hundar. För våra tamhundar, precis som för människor och andra långlivade djur, gäller att man under olika skeden i livet behöver äta mer eller mindre, men inte nödvändigtvis annorlunda. Farm Foods sammansättning och kvalitet sörjer för bästa möjliga biologiska balans.

Allt fler användare, uppfödare, hundtränare och -instruktörer, hundtrimsalonger samt (homeopatiska) veterinärer berättar om den positiva, och även problemlösande, effekt som Farm Food Hundfoder har på hundarna; från topp till tå, från nos till svansspets, inifrån och ut!

Vi är medvetna om att det inte finns några bättre ambassadörer för vår filosofi än hundarna själva! Och det bästa sättet är förstås att testa filosofin i praktiken: Låt din(a) hund(ar) övertyga dig om Farm Foods höga kvalitet.

Med vänliga hälsningar,

å hela Farm Food Teamets vägnar,

Gerrit de Weerd

Farm Food kvalitetsgaranti:

Kvalitet betyder mer än bara en bra produkt!
Farm Food står för:

Hög kvalitetsstandard och strikt kvalitetskontroll.
Detta leder till rena och genuina kvalitetsprodukter.

Vi använder endast naturliga ingredienser
som lämpar sig som människoföda.

Våra produkter innehåller inga konstgjorda doft-, färg- eller smakämnen.
Vi använder inte konstgjorda förtjockningsmedel, konserveringsmedel
eller kemiska antioxidanter.

Farm Food: naturlig och genuin hundmat, sedan 1982.