Farm Food Antlers

Den naturliga “tandborsten” för hundar, hjorthorn:

100% varaktig, ren och naturlig produkt. Utan tillsatser, oemotståndlig, frisk och rik på mineraler för att hålla hundens tänder rena, starka och friska. Vänligen håll ett öga på din hund när den tuggar och ta bort små rester.

 

Varför Farm Food Antlers?

Hundar har ett naturligt starkt behov av att tugga på något. De gör detta eftersom det är det enda sättet de kan hålla sina tänder rena på ett naturligt sätt. I naturen, efter en måltid, tuggar vargar och andra hunddjur på skinn och ben från sitt byte.

Under tuggning skapas dessutom endorfiner i hjärnan. Dessa endorfiner ger en känsla av ett lugn och gör att din hund slappnar av.

För våra hundar bör “skinn och ben från bytesdjur” ersättas med färska Farm Food tuggprodukter såsom Antlers® av Rawhide®.

Vad är Farm Food Antlers?

Antlers är hornen från hjortar. Varje vår tappar de sina horn efter parningen, vilka sedan börjar växa ut igen. Våra horn samlas in i Europas skogar, och efter en kvalitetskontroll borstas de och kapas. Eftersom Farm Food Antlers är en ren naturprodukt, kan de fortfarande ha en lätt jordig doft och de skiljer sig alla åt i färg, vikt, form och tjocklek.

Farm Food Antlers och din hund.

Farm Food Antlers är fasta och hårda. Att tugga dem är en trevlig naturlig aktivitet för din hund. Tuggning skapar en “slipeffekt” mellan tänderna på din hund och benet den tuggar på, vilket gör att plack tas bort. Utsidan av hornet slits tills den läckra märgen släpps ut, vilket är en god belöning i sig!

Våra Farm Food Antlers är också bra för unga hundar som håller på att få tänder, eftersom de håller längre än andra tuggprodukter. Farm Food Antlers lämpar sig även för hundar med allergier eller känslig matsmältning och för hundar som är överviktiga på grund av att tugga horn kräver mycket energi och minskar aptiten.

Farm Food Antlers? Det är därför!

En hund som regelbundet tuggar Farm Food Antlers från en mycket tidig ålder kommer att belöna dig genom att vara en nöjd följeslagare med en fräsch andedräkt från en frisk mun. (Om en äldre hund redan har utvecklat tandsten, måste detta naturligtvis tas bort innan en liknande effekt kan förväntas).

Genom att använda Farm Food Antlers har du möjlighet att hålla hundens tänder rena och därmed möjligheten att förebygga tandsten. “Att förebygga är bättre än att bota”.

Viktigt:

Farm Food Antlers finns till salu i olika storlekar i kvalificerade zoobutiker, veterinärkliniker och hundvårdssalonger. Se till att storleken du köper passar storleken och bitkraften hos din hund. Se till att din hund tuggar och inte försöker bita igenom hornet. Övervaka din hund när den tuggar och ta bort små rester.

I händelse av att din hund inte längre är intresserad av Antlers, vänligen blöt över natten i lite vatten i kylskåpet eller spola det något.

Analytiska komponenter:

• Råprotein: 37% • Råfett: 0,1% • Växttråd: 2% • Råaska: 55% • Vatten: 9% • Kalcium (Ca): 21% • Fosfor (P): 8% • Järn (Fe): 195 mg / kg • Magnesium (Mg): 5240 mg / kg


[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Farm Food “Original” Antlers kommer från kronhjort. Eftersom din hund verkligen måste jobba för att komma åt den smakfulla märgen är det en riktig utmaning, även för de starkaste och ivrigaste ”tuggarna”. Original Antler är alltså ett mycket hållbart tuggben.

Den här typen av Antler rekommenderas för hundar med stor bitstyrka.

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Farm Food “Easy” Antlers har sågats itu på längden, vilket gör att man kommer åt märgen direkt. Det gör det enklare för din hund att börja med märgen och att vänja sig vid hjorthornets smak och princip.

Produkten är idealisk för valpar, äldre hundar och små eller kräsna hundar som inte är vana vid att gnaga på hjorthorn.

[/column]

 

[column type=”1/3″] [/column] [column type=”2/3″ last=”true”]

Farm Food “Fallow” Antlers är horn från dovhjort. De liknar älghorn lite grann, eftersom de är plattare och tunnare än Original Antlers. Fallow Antlers har relativt stor yta, vilket gör att hundarna har mer att greppa tag i. Det gör dem speciellt lämpliga för äldre hundar och hundar som inte tuggar så aktivt.

De är också mjukare, vilket gör det perfekta för unga hundar, samt för hundar som har problem med andra Antlers. Fallow Antlers har en annan smak än Original och Easy Antlers.

[/column]